dissabte, 4 d’agost de 2012

MALLORCA, QUINZE DIES PER CASA

Després de quinze dies per casa fent vacances-feina o feina-vacances, aquest bloc dilluns tornarà a la rutina habitual. Mentre, un petit resum d'aquests dies per Mallorca amb alguna foto.

20 de juliol. Primer dia sencer a l'illa, trobada amb en Tomeu Martí a l'Obra Cultural Balear i entrevista amb Josep Melià Ques a Alcúdia. Hi vaig anar i tornar amb un bus petat de turistes. I podeu veure la primera entrevista de la sèrie aquí: http://elmati.cat/article/2510/hi-ha-un-gran-desconeixement-per-part-dels-ciutadans

21 de juliol. Per Palma, poques coses a fer.

22 de juliol. El millor del dia, descobriment de la pel·lícula "Les lyonnais" al Cine-Ciutat de Mallorca.

23 de juliol, dilluns, un dia sencer d'entrevistes: per començar amb Francina Armengol; vaig aprofitar per anar a dinar amb els meus amics al Celler Sa Premsa i després entrevista amb Francesc Sanchís, president del gremi de Llibreters i amb Jaume Mateu, president de l'Obra Cultural Balear.

24 de juliol, entrevista amb Pere Joan Martorell i després primera visita al Diari de Balears per picar l'entrevista. A la tarda arriba l'Anna.

25 de juliol. Sant Jaume, una jornada gastronòmica amb berenar a casa de la padrina, dinar a Pollença amb Gracià Sànchez, editor de El Gall, bany a Cala Carbó i en tornar cap a Palma sopar a ca'ls meus padrins joves.

26 de juliol. El dia comença amb una entrevista a Biel Barceló al Parlament de les Illes Balears. I en acabar una passada per LLibres Mallorca per veure n'Àlex i na Joana, una passejada per Palma, dinar a Sa Premsa, cinema, en aquest cas per veure "La delicadeza" i després la magnífica exposició de George Grosz al Gran Hotel.

27 de juliol. Mentre l'Anna se'n va al Festival Park, servidor es queda a fer una mica de feina. I l'horabaixa, la visita de rigor a Can Joan de S'Aigo amb els escriptors Antoni Serra i Miquel Vicens Escandell.

28 i 29 de juliol. Anem amb la família a Cabrera. Sensacional.

30 de juliol. Un matí fantàstic a Valldemossa i el port de Valldemossa amb en Pedro Niell. I s'horabaixa, tot de trobades: amb Antoni Trobat i la Núria i amb la Mariona Masferrer. Compram una bona sobrassada i després anam a sopar amb Glòria Forteza i Francesc Sanchís. Un dia rodó.
31 de juliol. Comença el dia ben d'hora. Pas per la seu de Lleonard Muntaner a agafar alguns llibres, i després entrevist n'Àlex Volney. En acabar tornam a la llibreria, trob un llibre de'n José Carlos Llop i arriba una bona notícia: una proposta de feina (ja us ho contaré quan se concreti tot, però està vinculat amb la literatura i amb el tren de Sóller). Torn al diari, pico l'entrevista i després qued amb en Pere Fullana, un d'aquests cervellots nostrats. El vespre, sopar amb amics.

1 d'agost. Vaig a Sóller per la feina aquesta. En el tren de tornada em començo a llegir París: suite 1940, un llibre ben interessant. Dinar amb els amics. L'horabaixa torn al diari, entrevisto Sebastià Serra i Miquel Serra. Les vacances s'acaben. A l'endemà, avió cap a Lisboa. I fins a l'estiu que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada