diumenge, 26 de juny del 2011

MÓN

Un exagent del KGB diu que Bin Laden va morir el desembre del 2001

Daniel Estulin també explica al llibre 'Desmuntant Wikileaks' que el líder d'Al-Qaida no va tenir res a veure amb els atemptats de l'11-S. Segons l'espia, autor de 'La veritable història del Club Bilderberg', “tot és fals”
'Desmuntant Wikileaks' és l'últim llibre de Daniel Estulin / EFE'Desmuntant Wikileaks' és l'últim llibre de Daniel Estulin / EFE
Daniel Estulin, un exagent del KGB, el servei secret soviètic, diu que "tots" els serveis d'espionatge del món sabien que Bin Laden va morir per una malaltia renal el desembre del 2001, i no el maig passat, durant una rocambolesca i supersecreta operació militar nord-americana que els va sorprendre en el seu amagatall del Pakistan. "Tot és fals", assegura Estulin. "Està enterrat a Bora Bora", a la Polinèsia francesa, comenta aquest exagent rus, que acaba de publicar un nou llibre, Desmuntant Wikileaks, d'Edicions Bronze.
Segons Estulin, Bin Laden "no va tenir res a veure" amb els atemptats de l'11 de setembre de 2001 a Nova York i Washington, que van tenir lloc tot just tres mesos abans de la seva suposada mort. "Les imatges que hem vist d'ell aquests anys són falses", diu. Estulin justifica la "mentida" Bin Laden per la necessitat que han tingut els Estats Units de justificar la seva "guerra contra el terror". "No hem vist el seu cadàver i és impossible fer una prova d'ADN en tan sols unes hores, tothom sap que són necessaris uns quants dies. Els americans són especialistes en aquest tipus de muntatges", recalca l'espia. 


La "mentida" de la mort del terrorista més buscat de tots els temps, continua, va poder desmuntar-se "en hores" gràcies a Internet, un espai de llibertat però també "una enorme màquina d'espionatge", una cosa que coneix, i molt bé, aquest agent del contraespionatge militar rus que va treballar uns quants anys a l'Àfrica en països com el Txad, Sudan, el Zaire i Uganda "per netejar les aldees de traficants de diamants de sang". "Fart de tota aquesta moguda", relata, Estulin va decidir abandonar el KGB el 2006.
"No és cert que només sigui possible sortir d'una agència d'espionatge amb els peus per davant, ficat en una caixa de fusta". Aquí hi és ell per demostrar-ho. Això sí, sempre va tenir clar qui eren els seus enemics, però no tant qui eren els seus amics. "O surto o em maten", es va dir llavors Estulin. Després d'una experiència tan "excitant" podia haver-se dedicat "al negoci de les armes" o a escriure relats "per a nens". Ni una cosa ni l'altra. Finalment, va decidir explicar, de viva veu o per escrit, "alguna de les moltes coses" que ha tingut oportunitat de conèixer per la seva feina.


Wikileaks, una excusa per controlar internet
La veritable història del Club Bilderberg, un selecte i discret club al qual pertanyen alguns dels més poderosos del planeta, "un govern mundial a l'ombra", ha estat fins ara el seu major èxit editorial. Un èxit que vol repetir amb Desmuntant Wikileaks, en què no deixa canya dreta. Qui hagi ordit la "conspiració" que, segons ell, és Wikileaks, "un instrument de desinformació mediàtic", té "una ment privilegiada". I, per descomptat, en cap cas és qui "passa" per ser-ne el fundador, Julian Assange, que "sense saber-ho" treballa per la CIA, la totpoderosa agència nord-americana d'intel·ligència. "Wikileaks -diu sense immutar-se- és l'excusa que han creat els EUA per controlar internet. És una estafa gran i perillosa de la intel·ligència nord-americana", insisteix. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada