dilluns, 18 d’abril de 2011

NO ESTEM SOLS?

Quico Sallés | Actualitzat el 17/04/2011 a les 19:48h

Ovni!

La NASA verifica la fotografia

La imatge de l'OVNI captat a l'Argentina. Foto: Clarín

Sorpresa aquest matí a la premsa argentina, que publica les "imatges d'un OVNI" fotografiades per un periodista gràfic que assegura que la NASA li ha confirmat la seva veracitat .

Segons explica el diari argentí Clarín, el fotògraf Gastón Garnier, de 26 anys, va captar la imatge el 10 de desembre passat a la plaça Itàlia de Venado Tuerto, a la província de Santa Fe. A la instantània apareix la lluna al costat d'un "objecte estrany, una espècie d'Y, amb pilots lluminosos enganxats als extrems" .

Garnier va enviar el mes de març la imatge a l'Agència Espacial Nord-americana, NASA,  per tal de conèixer la seva opinió, i segons informa el mateix periodista gràfic, els experts van respondre que la imatge havia estat sotmesa " a tots els filtres". "Concloem que la fotografia és original, autèntica i sense trucs" afirma l'Agència Espacial. És més, segons Garnier, la NASA li va assegurar que el 13 de desembre del 2010, a Abrantes, Portugal, es va retratar una imatge idèntica a la mateixa hora que la captada a l'Argentina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada