dissabte, 30 d’abril de 2011

DOCUMENTALS MUSICALS AL DOCANROL

MÚSICA

Documentals sobre La Banda Trapera del Río, Arthur Russel i Kurt Cobain, al Docanrol 2011

La segona Mostra de Documentals Musicals de Vilanova i la Geltrú arrenca el divendres 29 amb una programació que reuneix alguns dels films guardonats en les darreres edicions de l'In-Edit
Venid a las Cloacas: La historia de la Banda Trapera del Rio'Venid a las Cloacas: La historia de la Banda Trapera del Río'
El Docanrol 2011, la segona Mostra de Documentals Musicals de Vilanova i la Geltrú, arrenca el divendres 29 la seva programació d'aquest any. Cada divendres i fins al 20 de maig programarà documentals musicals alCinema Bosc de la capital del Garraf. La majoria de les cintes seleccionades han estat guardonades en edicions recents de l'In-Edit, el Festival Internacional de Documental Musical de Barcelona.
El Docanrol començarà el divendres 29 d'abril amb la projecció de Venid a las cloacas: La història de la Banda Trapera del Rio (Daniel Arasanz, 2010),millor documental estatal i premi del públic a l'In-Edit 2010. El passi comptarà amb la presència de Jaime Gonzalo (guionista), Daniel Arasanz (director), Albert Salas (director de fotografia) i Juan Blanco (productor), i en la mateixa sessió es projectarà també el videoclip de Sangre de Toro Si vivo días como hoy, de Pere Marsé.

El divendres 6 de maig es projectarà Wild combination: A portrait of Arthur Russell (Matt Wolf, 2008), premiada a l'In-Edit 2008, amb el videoclip d'Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien Corro sota la pluja, de Marta Puig, "Lyona". El 13 de maig, Soul train: The hippest trip in America (J. Kevin Swain, Amy Goldberg, 2009) i el videoclip de Tokyo Sex Destruction Dope and Love, de Jan Latussek.

El Docanrol abaixarà la persiana el 20 de maig amb la projecció de Kurt Cobain: About a son (AJ Schnack, 2006), guanyador de l'In-edit el 2007, i del videoclip de Maika Makovski Lava Love, de Ginesta Guindal.

Les projeccions començaran cada divendres a les 20 h. Les entrades per a cada pel·lícula valen 5 euros, i l'abonament per a tot el festival, 15 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada